Guess ile 30 seksi yıl

By Müge Serçek Bİroğlu - 11:47


Guess, 30 yıl dönümünde moda ikonu Claudia Schiffer’la köklerine geri dönüyor. 1989’da Ellen von Unwerth’in çektiği ve günümüzde bir ikon haline gelmiş siyah beyaz fotoğraf bu yıl tekrardan güncelleştirildi. Bu sefer Schiffer’in üzerinde bir büstiyer, altın rengi küpeler ve iç içe geçmiş zincirler var. Guess, yeni tanıtım kampanyasının prömiyerini Schiffer’ı, ondan ve diğer Guess kızlarından esinlenerek yaratılmış kapsül koleksiyonuyla birlikte yaptı.
Guess'e 1981’de katılan fakat ilk koleksiyonu 1982’de mağazada sunan Guess’in başkanı ve kreatif direktörü Paul Marciano, modanın bir döngüden başka bir şey olmadığına inanıyor ve “Aynı trend eskiden de oradadır sonra tekrar geri gelir.” diyor.

30 yıl sonra yeniden
Marciano, Schiffer’in Guess için ve Ellen’in kariyeri için birer dönüm noktası olduğunu ayrıca Schiffer için Guess’in hayatının dönüm noktası olduğunu düşünüyor. Marciano “Bana göre tek bir fotoğraf Schiffer’ın kariyerini yarattı ve aynı fotoğraf Guess’i farklı bir konuma getirdi. Herkes bu Guess kızını konuştu.” diyor.

1989’dan 1991’e altı farklı reklam kampanyasında yer alan Schiffer’ın Guess'le olan ilişkisi günümüzde de devam ediyor. Schiffer, “23 yıl sonra Guess ile tekrar başarılı bir şekilde çalışabilmek beni heyecanlandırıyor ve Guess'in her zaman kalbimde farklı bir yeri vardır. Bu reklamı filmini çekmek, zamanda geriye dönmüşüz gibi hissettirdi. Eskide yaşanmış birçok güzel hatırayı aklıma getirdi. Ellen ve Paul’la birlikte çalışmak çok eğlenceliydi.” diyor.
İtalya - Sorrento’da bir limanda Unwerth tarafından çekilen reklam kampanyasında Schiffer, üzerinde dantel bir büstiyer ve 30. yıla özel olarak satılacak parçalardan biri olan daracık bir kot vardı. Bu seksi kıyafetlerle Scooter’ın üzerinde oturan Schiffer, güzelliğiyle büyüledi.
15 parçalık koleksiyonda geniş yakalı Anna Nicole Smith ve Line Gost’un büyüleyici resimleri basılmış t-shirtler, incecik leopar baskılı bir bluzlar, Adriana Lima’nın mankenliğini yaptığı yırtık bel detaylı kot, Eva Herzigova’nın giydiği kolsuz, çizgili ve pamuk kumaştan yapılmış siyah-beyaz bir üst ve markayı piyasaya tanıtan üç fermuarlı Marilyn kot bulunuyor. 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum