Giyinmek ya da Giyinmemek!

By Müge Serçek Bİroğlu - 22:00



İstanbul, her ne kadar oynak yüzünü gösterip, sabahları kış, öğlenleri yaz mevsimini yaşatsa da, kış aylarının kasvetinden eser kalmadı. Hal böyle olunca da bütün markalar yaz kreasyonlarını bir bir sergilemeye başladılar. Bizler de hemen kısa kollu tişörtlere, şortlara, sandaletlere hatta fiyatları tavan yapmadan, bikinilere saldırmaya başladık. Sıcaklar henüz beynimizi sulandırmadan, kılık kıyafetten bahsetmek istiyorum çünkü yaz ayları geldiğinde sıcaktan ne yapacağımızı da, ne giyeceğimizi de şaşırıyoruz.

Lütfen birisi, şu erkeklere iç çamaşır giymeyi öğretsin.
Düşük bel pantolon moda oldu olalı, herkeste orasını burasını gösterme ihtiyacı ortaya çıktı. Buna kızlar da dahil erkekler de… Kızlar düşük bel pantolonun içine g-string iç çamaşırı giyerek belki bir nebze seksi olduğunu zannediyorlar. Hele hele g-stringin yan iplerini, kalça kemiğinin üzerine çıkarmıyorlar mı? Bunun neresi seksi bir türlü anlayabilmiş değilim. Aksine inanılmaz derece basit bir görüntü ortaya çıkıyor, benden söylemesi.
Peki ya erkeklere ne demeli?
Düşük bel pantolonun içine boxer bile giymiyorlar. Nereden mi biliyorum? Düşük bel pantolon giyen bu şahıslar otobüs, metro, cafe, restoran gibi bir çok yerde oturup, kalkıyorlar. Eğer bu şahısların arka koltuğunda ya da arka masasında falan oturuyorsanız, yandınız demektir. Çünkü gözünüze çarpan o pis, karanlık, kıllı görüntü karşısında mideniz alt üst olacak ve yediğiniz yemeği kusmak isteyeceksiniz.
Bir zahmet içinize bir boxer giyin kardeşim yaaa, görüntü kirliliği yapmak zorunda mısınız?
“Bakmayın, ne bakıyorsunuz?” diye aklından geçiren erkeklere cevabım, “Göz bu kayıyor işte, yapacak bir şey yok!”
Sıfır beden faşizmi!
Azcık havalar ısındı ya hani, televizyonda “Hızlı zayıflayın”, “Hemen zayıflayın”, “Bikini giymeye hazır mısınız?” tarzında reklamlar dönmeye başladı.
Elbette güzel bir vücuda sahip olmak her kadının hayalidir, ama siz siz olun hızlı ve şok diyetlerden uzak durun. Her kadının illa sıfır beden olması gerekmiyor. Herkesin kendi boyuna, vücut yapısına uygun bir kilo ayarı vardır. Bu yüzden lütfen bu saçma sapan reklamlara kulak asmayın. Siz yine sağlıklı bir yaşam sürmek için fazla kilolarınızdan kurtulun, ama bunu öncelikle sağlıklı olmak için yapın. Sıfır beden faşizmine kurban olmayın.


http://www.haberdesin.com/blog/yasam/giyinmek-ya-da-giyinmemek

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum