Çocuğunuzla tatil yapacağınız enfes bir yer; Otium Eco Club Side

By Müge Serçek Bİroğlu - 12:15

Geçtiğimiz hafta sonu Antalya Side'deki Otium Eco Club Side'da dolu dolu 3 gün geçirdim. Bu otel çocuklu aileler için inanılmaz bir rahatlık sağlıyor. Biliyorsunuz çoluklu çocuklu bir aile tatile gittiğinde, genellikle anne çocuklarının peşinden koşar, tatilden hiçbirşey anlamadığı gibi bir de yorgun argın evine geri döner. İşte Otium Eco Club Side bu sorunu ortadan tamamen kaldırıyor çünkü otel, çocuklu aileler için dizayn edilmiş. Bu otelde çocuklara ayrılmış oyun bahçeleri, oyun grupları, uyuma odalarının yanı sıra çocuklar için düzenlenen çok güzel animasyonlar ve etkinlikler bulunuyor.
Otelin tek konsepti çocuklu aileler değil, Otium Eco Club aynı zamanda ekolojiye önem vererek otelin herşeyini bu konsepte göre düzenlemiş. Zaten otele gittiğinizde bunu hemen fark ediyorsunuz çünkü oteli dolaşırken tavşanlar, horozlar, tavuklar, tavus kuşları ve ördekler size eşlik ederken diğer yandan da ekolojik bir bahçe gözünüze çarpıyor. Bu bahçe de neler mi var? Patlıcan, dolmalık biber, sivri biber, domates, karpuz, kavun ve daha bir çok meyve sebze...
Bu yaz çoluğumu çocuğumu alıp şöyle bir Side'ye gideyim diyorsanız eğer Otium Eco Club Otel'i tavsiye ederim... Merakınızı biraz gidermek için gezi boyunca otel içinde ve çevresinde çektiğim fotoğrafları sizlerle paylaşıyorum.

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum