2011'de en çok tıklananlar

By Müge Serçek Bİroğlu - 10:56

2011'de blogumda en çok hangi postların tıklandığını göz önünde bulundurarak ilk 5 konuyu belirledim. İşte karşınızda 2011'in tıklanma rekoru kıran o 5 konusu... :)


1) Bu yıl bir numaraya yerleşen isim Okan Yalabık... Senelerdir hem televizyonda hem de tiyatro sahnesinde çok iyi işlere imza atan Okan Yalabık'la yaptığım röportaj, 2011 yılında en çok tıklanan post oldu. Bu röportajda en dikkat çekense Okan Yalabık'ın şu sözleri oldu: "Oyuncular, mesleğiyle ilgili konuşmaya başladığı zaman sanki kişinin inandırıcılığından bir şeyler alıp götürüyormuş gibi geliyor. Çok konuşmayı sevmiyorum. Bir sihirbaz sahneye çıkıyor ve elindeli bozuk parayı kaybediyor. Onu izleyen insanlar bu duruma şaşırıp, alkışlıyorlar. Sihirbaz, parayı nasıl kaybettiğini anlatır mı? Anlatmaz. Bı sır oyuncu için de geçerli."
http://mugesercek.blogspot.com/2009/05/okan-yalabk-roportaj.html


2) En çok tıklanan postardan ikinci sırada yerini alan isim Evrim Sümer. Radikal Gazetesi'nin anne çocuk köşe yazarı ve Hürriyet Kurumsal İletişim Müdürü olan Evrim Sümer'in güzeller güzeli kızı Leyla'yla yaptığım röportaj oldukça ilgi görüyor. Twitter'da annelikle ilgili yazdığı tweetler, Radikal'deki köşesinin kapılarını açan Evrim Sümer'in tweet'leri ve köşe yazarlığı kadar anneliği de oldukça keyifli.
http://mugesercek.blogspot.com/2011/08/evrim-sumer-ve-surpriz-bebegi-leyla.html


3) Oyuncu Esra Ronabar bu yıl en çok tıklananlar arasında üçüncü sırada yer alıyor. Eşi Barış Falay'la dünya tatlısı bir oğulları var. Örnek annelerden biri olan Esra Ronabar 'la yaptığım röportaj oldukça dikkat çekiyor ve sürekli tıklanıyor.
http://mugesercek.blogspot.com/2010/08/esra-ronabar-mutlu-bir-insan-oldum.html
4) Üç çocuk annesi Deniz Uğur, son günlerde meme kanserine yakalanmasına rağmen sağlam duruşu ve pozitifliliği sayesinde herkese umut ışığı oluyor. Deniz Uğur, en çok tıklananlar arasında dördüncü oldu.  Kendisiyle yapacağım bir sonraki röportajın "Kanseri nasıl yendiğiyle" ilgili olmasını diliyorum.
http://mugesercek.blogspot.com/2011/07/deniz-ugur-kendimi-anne-olduktan-sonra.html


5) Geçtiğimiz yaz beyin kanaması geçirerek sevenlerini üzen Emine Ün'le sağlığına kavuştuktan sonra bir kez daha röportaj yaptım. Bu röportaj oldukça ilgi gördü ve en çok tıklananlar arasında girerek beşinci sıradaki yerini aldı.
http://mugesercek.blogspot.com/2011/12/emine-un-saglgm-gayet-iyi.html

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum